Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (2.93 secunde)
Cristina Ivan, proprietara magazinului de obiecte vintage A!UREA situat in centrul vechi al Capitalei, are aceasta pasiune de sase ani. Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti.
Cuvintele ii apartin fostului presedinte al Romaniei, cind a fost intrebat de cercetarea sa vizavi de mineriada.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi, in numar tot mai mare, spre magazinele cu haine si incaltari „la mana a doua“.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi in numar tot mai mare spre magazinele cu haine si incaltari "la mana a doua".
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Care este principala ta trasatura de caracter?
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
In 2023, se poarta rochii colorate si nu doar atat! Exista fel si fel de gadgeturi care pot transforma noaptea nuntii intr-o experienta de neuitat pentru miri.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Cu doua luni inainte de nunta, nu are rochia de mireasa gata! Sensy nu s-a hotarat ce model va purta in ziua cea mare si mai mult decat atat, superstitiile au facut-o sa se gandeasca bine daca va avea una sau doua rochii!
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. Astfel, social-democratii aradeni vor trebui sa achite firmei de transport peste 40 de milioane de lei, la care se adauga si cheltuielile de judecata.
Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit ieri ca peste doua saptamani parlamentarii sa dezbata intr-o sedinta comuna o serie de acte normative, printre care Statutul parlamentarului, rapoartele SRI pe 2003-2004 si cele ale CNSAS si de Curtii de Conturi pe 2004.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks. ... Assange este un fel de traficant international de informatii.
google-analytics.com